“Overzichtelijk en tijdbesparend”

Maatwerk webapplicatie | UI / UX design

Het beheren van bedrijfsresources zonder een goed aansluitend management systeem kan een tijdrovende zaak zijn, dit ondervond Canazados S.L. de hoofddistributeur van Polar Krush op de Canarische eilanden ook. Een bestaand passend systeem was er niet en besloten zij een eigen systeem te laten ontwikkelen.

Peter Baars, eigenaar Canazados S.L. (Santa Cruz de Tenerife):

“In de beginfase van mijn onderneming deed ik het beheer betreft de ijsmachines zelf met behulp van spreadsheets en andere losse bestanden. Maar naar mate het aantal klanten steeg, monteurs in dienst kwamen en meer machines onderhouden diende te worden bleek deze manier van beheer te omslachtig en veel te tijd rovend te zijn.

Sven heeft alle zorgen uit handen genomen en ons goed begeleid in het vertalen van onze wensen en idee├źn naar een systeem dat simpel werkt en perfect bij ons aansluit. Ik was blij verast dat we na de start van de ontwikkeling het systeem al na enkele weken in gebruik konden nemen. Zo konden we het systeem steeds beter doen laten aansluiten aan onze werkprocessen.

Als resultaat hebben we een duidelijk overzicht en tijd voor onze klanten. Onderhoud wordt niet vergeten, monteurs kunnen met het systeem werken op locatie, kosten zijn in zichtbaar, machineonderdelen, klanten en nog veel meer!

Ik heb een fijne samenwerking met Sven, hij is een professional die je tijd niet verdoet, in oplossingen denkt en je nieuwe inzichten geeft.

Een waardevol technisch partner!

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.